Bilder från lördagens 25-års firande

I lördags var vi då på 25-års fest. Tyvärr togs majoriteten av bilderna utan blixt vilket jag kan ångra i efterhand. Utan blixt är bra då det bättre fångar det "mysiga". När man är på fest kanske det inte behöver vara så noga. Dock är det lite charmigt med suddiga bilder då vi alla blev ganska suddiga ju senare det blev ;)

Kvällen börjar med att Ann och syster hälsar välkomna med drinkar och fixa tårtor som de bakat. Vi sjunger sen för en förvånad Fredrik som tror att han ska in till stan med Ann. Han börjar med att blåsa ut ljusen på sin tårta och öppna presenter. Och är det födelsedagskalas med balonger och serpentiner, ja då ska det vara kalasigt inslaget också.



Sen var det dags att spela ett spel i lag. Det var som TP, men med mycket roligare frågor. Vi delade upp oss i tre lag - soffan, stolarna och golvet. Jag, Jonas och Camilla var stolarna och om jag inte minns fel lyckades vi vinna tävlingen. I lag golvet var det uppror till och från ;)



Nästa lek var charader med ovanliga, snuskiga och roliga ord som skulle gestaltas. Denna gång blev det tjejerna mot killarna i en spännande match.



TACK alla för en otroligt rolig kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0