Julgran

Vi var för ett tag sen och köpte en julgran på rea, den kostade då endast 199 kr. Perfekt tyckte vi. När vi igår skulle sätta upp granen förberedde jag med julmusik och kamera ocg vad fick vi se när vi tog upp julgranen. Jo följande...



Jaha, tänkte vi och började veckla ut dessa buketter med grenar och barr. När vi vecklat ut en av dem och satt i foten visste vi inte om vi skulle skratta eller gråta. Den så helt enkelt för löjlig ut. Grenarna var tunna som fjun och det fanns inte barr ända in till stammen utan en tom pinne. Besvikna var det bara att packa ner granen igen.



Vi har idag varit och kikat på lite granar. Hittade bland annat en likadan på Coop, men till det härliga priset 499 kr. Hur kan en plastgran med endast några fjun på kosta så mycket? Vi for sen vidare till Rusta där vi hittade en stor och fin och "fyllig" gran... för 799 kr. Tanken slog oss att faktiskt investera i en dyr gran som vi kan ha i massa år, men till slut bestämde vi oss för att fixa till vår fjungran hemma. Vi får pynta mycket helt enkelt. Den sätter vi upp imorgon, lagom till fjärde advent.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0